Termékek

Facebook twitter
STARFOL Plusz Kft.
Várkerület u. 26. Sárvár, 9600
Üzlet +36 95 520-322
Fax +36 95 520-323
Email:

Céginformáció

Cégünk, a STARFOL Plusz Kft. fő profilja a különböző iparágak csomagolóanyagainak nagykereskedelme. Ezen belül a fő hangsúlyt az élelmiszeripari csomagolóanyagokra helyezzük.

A hús-baromfiiparban, tejiparban,sütőiparban használatos speciális csomagolóanyagokon túl kínálatunkban megtalálhatóak a cukrászati, vendéglátóipari csomagolóanyagok, valamint a kiskereskedelmi boltokban használatos csomagolóanyagok. Kínálunk megoldásokat a zöldség-gyümölcs csomagolásához is.

A csomagolástechnikai újdonságok és a vevői elképzelések figyelembe vételével folyamatosan bővítjük termékpalettánkat. Partnereink igényeihez kapcsolódóan a csomagolóanyagok mellett kínálunk higiéniai termékeket is és teljes körű szolgáltatást nyújtunk a grafikai tervezéstől kezdődően a kész csomagolóanyagig.

Cégünk alapítása, 2001 óta számos , az adott iparágban vezető szerepet betöltő vállalatot tudunk partnereink között említeni. Vevőink elégedettsége, munkánk sikerét jelzi. Pozitív visszajelzéseik, valamint építő jellegű kritikáik hozzájárulnak a folyamatos megújuláshoz.
Sikereinket erősítik a belföldi és külföldi beszállítónkkal kialakított hosszú távú kapcsolataink.

MINŐSÉGPOLITIKÁNK: Cégünk a ’CSOMAGOLÁS AZ EMBERÉRT’ szlogennel egyértelműen elkötelezte magát az embert szolgáló legmagasabb minőségű termékek és szolgáltatások mellett.
Mit jelent ez számunkra?

  • fontosnak érezzük az ember és természetes környezetének kapcsolatát: a környezettel való harmonikus együttélés cégfilozófiánk része.
  • a magas minőség,a környezet- és emberbarát szemlélet egymástól elválaszthatatlan.
  • partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a legkorszerűbb csomagolástechnikai megoldásokról, annak érdekében , hogy a „hagyományos” csomagolóanyagokat mielőbb magas minőségű termékek tudják felváltani. Szakembereink minden esetben javaslatokat tesznek a környezetbarát megoldásokra is.
  • nagy hangsúlyt helyezünk partnereink kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal történő kiszolgálására: beszállítóink kivétel nélkül minőségi tanusítványokkal rendelkeznek.
  • Nemcsak termékeinket, hanem a teljes kereskedelmi folyamatot (csomagolóanyag- és designtervezés; szakmai tanácsadás; ügyfélszolgálat; adminisztráció; raktározás; szállítás; üzemi próbák; szervízszolgáltatás stb…) magas minőség jellemzi,melyhez nagy segítséget nyújt vállaltirányítási rendszerünk.
  • Szakembereink folyamatosan részt vesznek szakmai képzéseken, hogy naprakész információkkal tudják segíteni partnereinket.

ÜZLETPOLITIKÁNK: Szakmai tudásunk legjavával segíteni a legkedvezőbb vevői döntések meghozatalát, figyelembe véve a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontokat is.
Hisszük, hogy a vevőorientált gondolkodásmód sikerünk záloga, mellyel kölcsönösen segítjük egymás fejlődését.

Hindiné Ódor Mónika
ügyvezető

STARFOL Plusz Kft. - Kezdőoldal YAMA