Termékek

Facebook twitter
STARFOL Plusz Kft.
Várkerület u. 26. Sárvár, 9600
Üzlet +36 95 520-322
Fax +36 95 520-323
Email:

Komposztálható, 100%ban lebomló növényi olajból és keményítőből készített termékek

Növényi olajból és keményítőből készített termékek

Európában jelenleg túltermelés mutatkozik keményítőből. Ezért is éri meg talán ezzel az anyaggal kicsit részletesebben is foglalkozni. Mindannyiunk számára ismerősek azok a típusú bevásárló tasakok és táskák, amelyek használatbavételük után végül a szeméttelepeken kötnek ki. De honnan tudhatjuk, hogy vajon az általunk minden nap használt bevásárló táskák fóliák és egyéb csomagolóanyagok valóban komposztálható (EN 13432 szerint) alapanyagból készülnek-e. Ezeket a termékeket első használatba vételük után, újra használatba vehetjük, mint amolyan zöld anyagokat. Ezek a keményítő alapú tasakok lélegző anyagból készülnek, rendkívül tartósak és nehezen szakadnak. Az un. "zöld" (környezetbarát) szemeteszsákok bio hulladék gyűjtéséhez nyújtanak megfelelő megoldást. A zsákokat az organikus szeméttel együtt újra fel lehet dolgozni.


Compo box: megoldás a környezetbarát hulladék eltávolítására (egyszerűen tiszta és környezetbarát)

Az un. lélegző Compo tasak (lélegző tasak) és a Compo hulladéktároló együttes kombinációja biztosítja a levegő folyamatos áramlását az összegyűjtött organikus hulladékok közt. A nem kívánatos szagok és penész kialakulása ezekkel a termékekkel könnyen megelőzhető. Ezáltal az un. zöld hulladék akár 7 napig is tárolható a lakásban, anélkül, hogy bármiféle problémát okozna.

Kiszerelés: 10l 25 db/tekercs, 30l 20 db/tekercs, 60l 10 db/tekercs, 110l 10 db/tekercs
Száraz, hűvős helyen tartandó, napfénytől és közvetlen nedvességtől védve
Szállításhoz a fenti körülményeket egyaránt biztosítani kell

A megfelelő tárolási körülmények biztosításával 1 év a minőség megőrzési idő
A terméket a csomagolásból kibontva a rendeltetésének megfelelően használja
A terméket a használatot követően fedett komposztáló térbe helyezzük, ahol megindul a komposztálódási folyamat. Aprítással meggyorsítható a folyamat. Kb.2-3 hónap a lebomlási idő
 

STARFOL Plusz Kft. - Kezdőoldal YAMA