Termékek

Facebook twitter
STARFOL Plusz Kft.
Várkerület u. 26. Sárvár, 9600
Üzlet +36 95 520-322
Fax +36 95 520-323
Email:

Újrahasznosított higiéniai termékek

Az Eco Natural termékcsalád elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, az innovatív technológiával pedig célja a környezetvédelem, és az életminőség javítása.

Az üdítős kartondobozok újrahasznosított cellulóz rostjaiból előállított késztermék jellemzőiben szintén tökéletesen ellenálló, nedvszívó és puha, akárcsak a tiszta cellulóz anyag.Az üdítős dobozokból újrahasznosított cellulózban magasabb a hosszabb rostok százalékaránya, mint egy standard rostkeverékben. Ez a jellemző, mely semmilyen más öko-termékben nem található meg, növeli a késztermék szakítószilárdságát és nedvszívó képességét. A papírra jellemző világos, Havanna barna szín a kartondobozokban található fehérítetlen cellulóz rostoknak köszönhető, így megmarad a fa természetes színe.

Minden termék ECOLABEL minősítéssel rendelkezik, amely amely az EU által kiállított minőségi címke és az ökológiai minősítés garantálja, hogy a termékek a teljes életciklus alatt megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak Európa minden országában.

A piackutatási eredmények szerint a fogyasztók ökológiai értékeik és esztétikus megjelenéseik miatt választják az Eco Natural termékeket.

Az Eco Natural termékcsalád ugyanúgy megoldás lehet azon ügyfeleinek és a felhasználóinak is, akik megbecsülik az ökológiai értékeket és vonzódnak az esztétika iránt,mint ahogyan azt az elvégzett piackutatások is megfelelően alátámasztják.

Az Eco Natural Professional termékcsaládja garantálja a költséghatékonyságot, hiszen:

* csökkenti a hulladékkezelési kiadásokat, mert újrahasznosítja az Tetra Pak-os italos dobozokat, amelyek máskülönben a szeméttelepeken végeznék;
* mérsékli a nyersanyag kitermeléséből adódó környezeti és szociális kiadásokat
* kontrollálja az üzemeltetési költségeket a kiváló minőségű adagolórendszerekkel, melyek csak a szükséges mennyiségű papír kiadását biztosítják, pazarlás nélkül

STARFOL Plusz Kft. - Kezdőoldal YAMA