HUN  |  ENG  |  SLK
Main
YAMA-Ház avató

Termékeink


A Startfol Plusz Kft. által forgalmazott termékek megfelelnek a legmodernebb csomagolástechnikai elvárásoknak. Termékpalettánkon megtalálhatóak fóliák, tasakok, műanyag-és alumínium tálcák, műbelek, csomagolóanyagok, kartonok, higiéniai termékek. Széles csomagolóanyag választékunkban a fő hangsúlyt az élelmiszeripari csomagolóanyagokra helyezzük, ezen belül is a speciális húsipari, tejipari csomagolóanyagokra.

Tovább

Szolgáltatásaink


Szakmai tudásunk legjavával segítjük a legkedvezőbb vevői döntések meghozatalát figyelembe véve a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontokat is.


starfol_sz_csomanyag

Széleskörű csomagolóanyag választék

Termékpalettánkat gondosan, az élelmiszerek csomagolásakor leggyakrabban felmerülő igények figyelembe vételével alakítottuk ki. Lehetőségekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

starfol_sz_ugyfel

Ügyfélszolgálat

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre felmerülő csomagolóanyag igényeik haladéktalan kiszolgálásában.


starfol_sz_szakmaitanacs

Szakmai tanácsadás

Konzultációk során többévtizedes tapasztalatunkkal segítjük partnereinket a speciális igényeiknek megfelelő legkorszerűbb és leggazdaságosabb csomagolóanyagok típusának kiválasztásában.

starfol_sz_tervezes

Csomagolóanyag tervezés

Nagy hangsúlyt fektetünk a csomagolóanyagok design tervére, összhangban a vevői és piaci sajátosságokkal.
Tapasztalatunk szerint a legeredményesebb projectek, amelyeket tervezéstől a késztermékig a felhasználóval közösen, szoros együttműködésben valósíthatunk meg.


starfol_sz_raktarozas

Raktározás

Szerződött partnereink számára igény szerint raktározási lehetőséget, illetve keretrendelés nyomonkövetést biztosítunk.

starfol_sz_kiszallitas

Kiszállítás

Gondoskodunk róla, hogy rendeléseiket biztonságban a lehető legrövidebb idő alatt eljuttassuk a felhasználás helyére

Környezetbarát megoldásokA termékek környezetbarát, komposztálható, 100%-ban lebomló, újratermeszthető alapanyagokból készülnek. A termékek kivitelezésénél törekszünk a legmagasabb minőségre, anyagtakarékos megoldásokra, az esztétikus, de letisztult formavilágra. YAMA exkluzív, sajátmárkás, termékeinkkel hozzá kívánunk járulni természeti környezetünk tudatos megőrzéséhez, valamint a fogyasztói szokások formálásához.

Környezetbarát megoldások
Az üzleten túl

Az üzleten túlIgyekszünk olyan célokat is magunk elé tűzni és megvalósítani,melyek átlépnek a munka világán:olyan tevékenységeket,programokat, rendezvényeket támogatunk, amelyek értéket közvetítenek a környezetünkben élő emberek számára. Felfogásunk szerint ez a szemlélet a jövő záloga,s egyben biztosítéka a fejlődésnek.
Hisszük, hogy ezen elvek mentén-jóllehet csak apró lépésekben- hozzájárulunk egy élhetőbb világ megteremtéséhez, mely az embert szolgálja.

yama
Top